Σχετικά με μας

Ποιοί είμαστε

Η Sigma Security δημιουργήθηκε το 1977 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιημένη µε ISO 9001 : 2015, επενδύει στην έρευνα και το σχεδιασμό και εξειδικεύεται στην παραγωγή συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας.To Sigma Innovation Lab δημιουργήθηκε το 2020, ως φυσική εξέλιξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που παρείχε η εταιρεία, και προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας σχετικά με τις τεχνολογίες που αποτελούν την αιχμή των εφαρμογών στα συστήματα ασφαλείας καθώς και με τη διοίκηση στην επιχειρηματικότητα. Στην Sigma Security στοχεύουμε στην γνώση η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς δίνει ουσιαστικά εφόδια και οδηγεί στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων οι οποίες συμπληρώνουν το επαγγελματικό προφίλ και προσδίδουν προστιθέμενη αξία σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και επαγγελματίες.

Γιατί να επιλέξω το Sigma Innovation Lab ;

Oι συμμετέχοντες μας αποκτούν υψηλή τεχνική κατάρτηση, εξειδίκευση καθώς και σύγχρονες διοικητικές ικανότητες.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Οργάνωσης και Διοίκησης
85%
Πιστοποίηση Εγκατάστασης
100%
Ανάπτυξη soft skills
90%

Οραματιζόμαστε μία εταιρεία πρότυπο για την καινοτομία των προϊόντων που παράγει καθώς και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει στους πελάτες της, αποτελεσματική και υπεύθυνη απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Η Φιλοσοφία μας είναι να αποτελούμε πρώτη προτεραιότητα των πελατών μας, μετασχηματίζοντας τις ανάγκες τους σε καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας.

Στην Sigma Security το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς και τη σημαντικότερη επένδυση για την ανάπτυξη και την πρόοδο της εταιρείας μας. Για αυτό το λόγο, υποστηρίζουμε τη διαρκή εκπαίδευση και την προσωπική εξέλιξη των στελεχών μας.