Διαστασιολόγηση και Μελέτη Συστήματος Συναγερμού

Στόχος

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος συναγερμού σε μία εγκατάσταση απαιτεί μεθοδική και προσεκτική προσέγγιση.

Η ανάλυση και η μελέτη μιας εγκατάστασης είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού, αφού είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα με ένα μεθοδολογικό τρόπο και όχι ως αποτέλεσμα ενός έκτακτου γεγονότος.

Στην εκπαίδευση αυτή εστιάζουμε στα σημεία εκείνα που πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε η προσφερόμενη λύση να καλύπτει τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Η επιτυχία, εντούτοις, δεν είναι μόνο η ανάπτυξη ενός τέλειου σχεδίου ή τα απόλυτα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που βασίζεται ένα σύστημα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι απόλυτη προστασία είναι αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς να δαπανηθεί ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό χρημάτων και χωρίς να υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Η επιτυχία λοιπόν έγκειται στο να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να παραβιαστεί η ασφάλεια της εγκατάστασης.

 

Απευθύνεται

Σε Εγκαταστάτες, Μηχανικούς, Ιδιοκτήτες Εταιριών, Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων που αναζητούν επιπλέον γνώσεις και εφόδια για να πετύχουν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους στην αγορά που δραστηριοποιούνται.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  • Οι νέοι πελάτες θα πρέπει να αγοράσουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό ο οποίος θα διατίθεται σε προνομιακή τιμή.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το προσωπικό τους laptop/smartphone για την εγκατάσταση των απαραίτητων εφαρμογών.

Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμός & Μελέτες
  • Σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 3 ώρες
  • Δωρεάν
  • Basic
  • Online & Δια ζώσης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενημερωθείτε για τα Σεμινάρια του Sigma Innovation Lab.

Η ομάδα του Sigma Innovation Lab θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας προκειμένου να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

    captcha